Analytikerens hjørne

Blog

Porteføljejustering

Porteføljejustering

Vi har i lidt tid haft vores allokering til danske aktier under lup grundet prissætning, men må også erkende kvaliteten bare er tårnhøj hvorfor vi beholder den i denne omgang – Omvendt har gravet i vores allokering til Emerging markets og vurderet der her er tid til en lille rokering til fordel for mere ASEAN.

COTW uge 18

COTW uge 18

Vi dykker ind i vores allokeringsmetodik og fortæller nogle af de modeller vi bruger til at bestemme allokeringen og hvorfor handelsfrekvensen det seneste års tid har været lav. Slutteligt ser på en højaktuel graf der giver stagflationsfornemmelser for amerikansk økonomi.

Afkastkommentar april 2024

Afkastkommentar april 2024

Udsvingene ramte markederne i april måned hvor lav og middel porteføljerne tabte 2 %, mens høj risiko faldt tilbage med 2,1 %. Relativt til benchmark ligger porteføljerne fortsat foran i niveauet 0,5-2 % – Udsvingene vil forventeligt fortsætte ind i maj, hvor markederne særligt kigger efter aktion fra centralbankerne.

Babyboomerne banker på

Babyboomerne banker på

26.4.2024: Babyboomerne banker påForfatter: Jens KornbeckWebinarudgaven af vores analyse om babyboomernes udtrædelse af arbejdsmarkedet og det formentlig vigtigste emne både økonomisk og finansielt.

Den store nulstilling

Den store nulstilling

26.4.2024: Den store nulstillingForfatter: Jens KornbeckWebinarudgaven af vores analyse om den store nulstilling, hvilke konsekvenser demografien har på økonomi og finansmarkeder, hvad løsningen kan være og hvilke muligheder det kan give.

Den store nulstilling

Den store nulstilling

Væksten i den arbejdsdygtige alder er gået i stå, produktiviteten er omkring 0 eller negativ og aktuel vækst i gælden er næsten udelukkende en funktion af servicering af eksisterende gæld – hvor skal fremtidens BNP komme fra?

Afkastwebinar Q1 2024

Afkastwebinar Q1 2024

Q1 markere en stærk start på 2024, med flotte afkast på særligt aktierne. Q2 ser mere tåget ud, hvor et dræn på bankreserverne kan øge volatiliteten. Tilslut fortæller om de mange spændende tiltag der kommer i 2024.

Hvad nu hvis

Hvad nu hvis

Flere ledende indikatorer har i lang tid skreget på recession, men den er indtil nu udeblevet. Hvad nu hvis ”nulstillingen” udebliver, tech og AI dominansen fortsætter og stigende renter faktisk har flere positive end negative effekter for virksomhederne?

BLog

Vil du også modtage vores nyhedsbreve?